četrtek, 31. december 2015

2015

Ahoj! :)
Čez nekaj ur bo letošnjega leta konec in vsi smo že v polnem pričakovanju leta 2016. Upava si trditi, da ima vsak izmed nas polno načrtov za prihajajoče leto, vsi pa si bomo oddahnili, da je za nami še eno naporno leto in da smo ga preživeli. ;)

Novoletnih zaobljub ne bova pisali, ker se jih tako ali tako ne držimo (Natalija si jih niti ne postavi, saj vanje ne verjame), Tamara pa jih bo vseeno zapisala, vendar zase. 
Prav tako ne bova pisali o najbljubših izdelkih leta 2015 ali o statistiki bloga; številke pustimo za naslednje leto. ;)

Danes želiva samo zapisati najine občutke in misli ob zaključku leta.

NATALIJA
V mojem življenju vse poteka intenzivno, verjetno zaradi moje čustvene narave, tako da tudi to leto ni bilo izjema. Zgodilo se mi je veliko slabih stvari, ne bom rekla, da ko gledam za nazaj, vidim le tiste dobre trenutke. Pa vendar, sodijo zraven in so del mene. Vsekakor pa je bilo več dobrih stvari, dogodkov, trenutkov. Hvaležna sem vsem, ki so leto 2015 delili z mano, hvala za vse lekcije in spoznanja, menim, da sem osebnostno napredovala, predvsem pa ugotovila, kaj si želim za naprej in česa nikakor ne. 

Tri stvari, ki sem jih spoznala v letu 2015:
- osebe, ki so ti najbližje, se ne izkažejo vedno za najboljše prijatelje + nezaključene zgodbe nas vedno lovijo,
- vedno je treba ostati iskren in direkten ter prijazen in sočuten,
- boriti (in tudi vztrajati) se je treba za pravičnost in korektnost - "hrabro srce sreča prati".

TAMARA
Če bi morala leto 2015 opisati z eno besedo bi rekla "pestro". Bilo je ogromno lepih trenutkov in nepozabnih doživetij, vendar popolnoma brez drame ni šlo ... Verjetno bi bilo potem vse preveč kičasto. :) Kljub vsemu v leto 2016 odhajam s prepričanjem, da sem se v preteklem letu veliko naučila o sebi in drugih, spoznala sem, da različne situacije - dobre in slabe, vplivajo na človeka in njegov odnos do ljudi. V preteklem letu sem se postarala za eno leto :P, spremenila sem svoj odnos do nekaterih stvari v mojem življenju, predvsem pa sem resnično poskušala vsak dan izkoristiti maksimalno. 

Tri stvari, ki sem jih spoznala v letu 2015:
- nesmiselno se je obremenjevati z majhnimi stvarmi,
- probleme moramo reševati, ne pa jih ustvarjati,
- slej, ko prej se vse obrne na bolje ... Trust me, I know. :)

Za konec pa še majhna zahvala vsem najinim prijateljem in sorodnikom, ki z nama soustvarjajo spomine in upava, da bo tudi v letu 2016 tako. 

2 komentarji:

Thank you for taking your time to comment on our posts, we love to read them and answer back. <3