četrtek, 04. februar 2016

Biseri jutranje rose

Ahoj! :)
Glede na današnje razmere v svetu - vsi si želimo, da bi lahko izbirali hrano, čistila, kozmetiko, za katero bi vedeli, kako in kje je proizvedena. Na srečo nam je v Sloveniji vsaj na področju kozmetike to omogočeno.
Naravna kozmetika Meze je narejena iz skrbno nabranih zelišč - biserov jutranje rose, za katere gospa Mira poskrbi, da do nas pridejo v obliki krem, trdih šamponov in drugih mazil. Poleg tega, da so sestavine naravne, pa naju je kozmetika prepričala tudi z embalažo, ki izgleda res simpatično (pa tudi oblika trdih šamponov je super kjuuut, trenutno za valentinovo ponujajo trdi šampon v obliki srčka). Midve sva imeli priložnost preizkusiti vsaka svoj izdelek, po lastni izbiri, in izbrali sva nočno kremo za nego mastne in mešane kože ter mazilo arnika.

NOČNA KREMA ZA NEGO MASTNE IN MEŠANE KOŽE
Krema ima specifičen vonj, ki bi morda koga motil, vendar mene ne, mi je všeč. Struktura kreme je zelo gosta, ob nanosu na obraz se lepo vpije, koža pa ostane navlažena. Sama imam precej mastno kožo in zato vedno iščem nove izdelke, ki bi preprečili prekomerno mastenje oziroma to vsaj malo omilili. Z nočno kremo Meze sem zelo zadovoljna in lahko zatrdim, da naredi točno to kar obljublja, kožo očisti, jo napne in navlaži, zato izdelek od mene dobi čisto desetko! (Tamara)

 MAZILO ARNIKA
Mazilo pomaga ob bolečinah v mišicah, prav tako pa lajša bolečine ob prehladu. Na spletni strani je zapisano, da izdelki iz arnike pomagajo predvsem športnikom, ki jih uporabljajo za sproščujoče masaže. Meni osebno zelo pomaga predvsem zdaj v izpitnem obdobju, saj živčki delajo na polno in mi je padla odpornost, krema pa mi tako pomaga pri premagovanju nadležnega kašlja. (Natalija)
Midve sva nad izdelkoma navdušeni in jih priporočava naprej, imava pa tudi ogledane že nove izdelke, ki bi jih radi preizkusili, med drugim nama je v oči padel trdi šampon za normalizacijo mastnega lasišča in krema Blagoderma, ki jo lahko uporabimo tudi za nego rok. 
Trenutno imajo na spletni strani določene izdelke tudi znižane zato hitro klik, klik (imajo tudi stran na Facebooku) in tudi same preizkusite, če pa ste jih že, nama lahko v komentarjih zaupate še svoje mnenje. :)

Najlepša hvala Meze ekipi, da nama je omogočila testiranje ter vso prijaznost!❤️Tamara in Natalija :)
4 komentarji:

  1. Zanimiva izdelka, še posebej mazilo in verjamem, da ti pride prav zdaj med izpiti :) Pri kremi pa super, da se hitro vpije in na splošno, da vama je oboje všeč. Drugače pa: wauuuu slike <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Odgovori
    1. Jaaa, sva videli, da si ga res ful pohvalila. :D Nama pa sta tale izdelka tudi noro dobra! :)

      Izbriši

Thank you for taking your time to comment on our posts, we love to read them and answer back. <3