sreda, 15. junij 2016

Ocena Mirati kreme za roke in tekočega mila za obraz

Ahoj! :)
Ste že slišali za znamko MiratiJe naravna kozmetika, proizvedena v Sloveniji, ni testirana na živalih, poleg tega pa se zavzemajo za to, da vsaj 10 % dobička podarijo v dobrodelne namene. :) Njihova filozofija se glasi:
"Korenine kozmetike MIRATI izhajajo iz fuzije sredozemskih in azijskih tradicij. Blagovna znamka združuje slovenski odnos do zdravega načina življenja, sredozemsko podnebje pomešano z alpskim zrakom in azijsko razumevanje vseh koristi rastlin, zelišč in živali." 
Midve sva se z znamko Mirati seznanili pred kratkim, ko so povabili blogerke k sodelovanju pri natečaju za ambasadorko, kjer sodelujeva s to fotografijo:
Tamara si je izbrala kremo za roke, za katero pravi, da ni mastna in se hitro vpije, kar ji je pri kremi najbolj pomembno, poleg tega pa ima zares prijeten vonj. Nanese jo večkrat na dan, je navadne, bele barve in ne bi rekla, da je gosta/tekoča, ampak nekaj vmes. Cena: 12,31 € (100 ml).
Sama sem si izbrala tekoče milo za obraz, ki ravno tako izstopa s svojim izrazitim in prijetnim vonjem po citrusih. Ima strukturo gela, rahlo rumene barve, ki se začne peniti, ko ga naneseš na obraz. Po umivanju obraza ni občutka zategovanja kože, uporabljam ga zjutraj, preden začnem z nanašanjem ličil. :) Cena: 18,18 € (150 ml).
Znamko lahko spremljate tudi na Facebooku in Instagramu! :)

Natalija

0 komentarji:

Objavite komentar

Thank you for taking your time to comment on our posts, we love to read them and answer back. <3