torek, 02. avgust 2016

Kiko Milano zbirka / Kiko Milano collection

Ahoj! :)
Hello! :)
Dopusta je konec, tako da se spodobi, da Our way everyday blog spet malo oživi. Tokrat bova predstavili zbirko izdelkov Kiko Milano, ki nama bogatijo police. :D
Our seaside time is over so it's about time that Our way everyday blog comes to life again. This time we'll talk about our Kiko Milano collection. :D
Ta dva lakca sta bila najino prvo srečanje z omenjeno kozmetiko in zanju se lahko zahvaliva najini prijateljici Valentini, z bloga Brownimalist, hkrati pa jo okarava, ker naju je spravila v doživljenjske stroške. :P Prvi lak je v odtenku 330 Lilac, drugi pa v 225 Violet.
Our friend Valentina (from the Brownimalist blog) was the one who introduced us with this brand by giving us two gorgeous nailpolishes. We need to thank her for that and at the same time we need to scold her for giving us a reason for lifetime expenses in Kiko stores. :P
V prvem dopustniškem vlogu ste lahko opazili, da ne moreva biti tako blizu Italije in ne zaviti v Tiare. :D Tam sva ugotovili, da imajo znižanje tudi do 70 % in izbrali še nekaj lakcev, po vrsti: 375 Bois de Rose, 317 Dark Antique Pink, 389 Mint Milk, 240 Apple Red in 238 Martha Red.
We just couldn't resist being so close to Italy and not going to Tiare. When we got there, we discovered that lots of products are on sale (even 70 % off), so we chose some more - from left to right: 375 Bois de Rose, 317 Dark Antique Pink, 389 Mint Milk, 240 Apple Red and 238 Martha Red.  
Tamara se je odločila preizkusiti Scrub & Peel vlažilne robčke (v paketu jih je 20), ki imajo na eni strani "grobo" površino, s katero z obraza odstranimo odmrle celice in nečistočo, na drugi strani pa je struktura površine gladka, tako kot pri običajnih robčkih. 
Tamara wanted to try Scrub & Peel exfoliating wipes (20 pcs per package), they have a rough structure on one side (for removing dead cells) and when you flip it over there is a regular smooth one. 
Laki so res lepih barv, pigmentirani, za popolno prekrivnost pa sta potrebna dva sloja. Sama s težavo pišem o obstojnosti, saj navadno zamenjam lak še preden se začne krušiti, pa vendar menim, da ob učinkovitem nadlaku in ne preveč težkem delu z rokami, brez težav zdrži tudi do 5 dni. Robčki so zanimivi, scrub del na videz ne zgleda tako grob, kot je v resnici, tako da je vseeno treba biti malce bolj nežen pri uporabi, sicer pa po uporabi ni občutka zategnjenosti.
All the nailpolishes are very pretty, the colours are well pigmented and you need two layers for full coverage. I don't really like to write about for how long they last, because I usually change the colour before it starts chipping but I think that if you use a good top coat it lasts about 5 days. Those wipes are really interesting the "scrub side" doesn't look as rough as it is, so you have to be gentle but after you use them the skin feels really nice.
Zadnja zadevica, nad katero sem najbolj navdušena, pa je svinčnik za oči v odtenku 811, ki se res lepo poda moji "nedoločljivi zelenkasti" barvi oči. Precej časa sem iskala svinčnik, ki ni preveč/premalo zelen in res sem vesela, da sem ga končno našla. :)
The last "thingy" which I'm most excited about is this green-ish eye pencil in shade 811 because it really suits my indeterminable greenish eye colour. I've been looking for an eye pencil like this for a very long time, so I'm really glad that I finally managed to find it. :)
V kratkem bom z njim ustvarila makeup videz, tako da boste lahko videle, zakaj mi je tako všeč, sedaj pa še trenutek resnice - ko sva se odpravljali z dopusta, sva se še enkrat zapeljali v Tiare ... *tišina* ... Grozna sem, vem. :D To pomeni, da sva kupili še nekaj izdelkov, ki vam jih bova razkrili v eni izmed prihodnjih objav, vsebovala pa bo tudi presenečenje za vas. :) 
I'll soon create a makeup look using it, so you can see why I love it so much an now the moment of truth - when we're leaving our vacation destination, we went to Tiare again ... *silence* ... I'm awful, I know. :D It means, that we bought some more Kiko Milano products there and we'll show them to you in one of our future posts. :)

Katere Kiko Milano izdelke pa ve najraje uporabljate? :)
Which Kiko Milano produts are your favorite?  :)

Natalija

8 komentarji:

 1. Joj, Kiko, moja nesojena ljubezen ;) Šminke in svinčinki za usta so toptoptop! <3 Lakci pa itak, najljubši so mi teksturni, ki jih na žalost več ne prodajajo =(

  Xoxo,
  Ajda

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ma a veš, da sem že dvakrat imela v roki lip liner, pa sem ga odložila nazaj na polico! Naslednjič gre definitivno z mano. :D Imam pa eno šminkico, pofotkam v naslednji objavi, je tudi meni top of the top.<3 o škoda ... imam tudi sama večkrat to "srečo", da grejo moji najljubši produkti iz prodaje. :/ (Natalija)

   Izbriši
 2. Še ena oboževalka Kiko lakov :D. Sama si tudi delam kar zbirko. Vse mi je všeč. Dobra tekstura, lepo se mažejo, ogromen nabor odtenkov in še kar dobro zdržijo na nohtih :). Izbrale sta si lepe odtenke, sploh vsi vijolični in umazano roza so mi všeč :).

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Wuhu! :D Ane, sploh ne moreš zgrešit z izbiro odtenka. :)

   Izbriši
 3. Zdaj pa imata res lepo zbirko lakov :)

  OdgovoriIzbriši

Thank you for taking your time to comment on our posts, we love to read them and answer back. <3