sobota, 31. december 2016

2016

Hej! :)
Artist: Sarah's blog <3
Prebili smo se do konca leta 2016, zato je čas, da znova zbereva nekaj misli in jih strneva v tale zapis. Leto 2016 predstavlja drugo leto obstoja Our way everyday in misliva, da kar uspešno plujeva v morju ustvarjalcev spletnih vsebin, predvsem pa nama je pomembno dejstvo, da to še vedno počneva z veseljem in navdušenjem ter da je to še vedno zadeva, ki poglablja najino prijateljstvo. V naslednjem letu načrtujeva nekaj sprememb, osveženo podobo in vsebine, zato upava, da boste še naprej prebirali najin blog ter spremljali videoposnetke na YouTube-u. :) Hvala za vsak všeček, komentar, ogled! Hvala tudi vsem, ki ste z nama sodelovali in nama omogočili, da sva preizkusili različne produkte ter pridobili nepozabne izkušnje. Ceniva. :)
NATALIJA
Tudi v tem letu se moje mnenje glede novoletnih zaobljub ni spremenilo - zato jih nimam. :P Prav tako sploh ne vem, kaj naj napišem, zdi se mi, da bom v leto 2017 vstopila še bolj zmedena, kot sem bila. Nimam nekih večjih ciljev, niti pričakovanj, imam pa kar nekaj želja - ampak če jih poveš, se ne uresničijo, kajne? ;) Zdi se mi, da je bilo to leto kar naporno, zanimivo in tudi prelomno, minila so študentska leta in počasi se problemi države kar naenkrat neposredno tičejo tudi mene. Pa dobro, malo pozitive me tudi ne bo ubilo - vesela sem za vse nove izkušnje, vse nove sledilce, nova poznanstva, priložnosti, smeh, veselje, tudi zdravje mi je kar dobro služilo. Novo leto pa naj vse to le še potencira, srečno! :)
TAMARA
Strniti misli in občutke celega leta ni lahka naloga, še posebej, ker se mi zdi, da sem letos bila res pridna pri nabiranju izkušenj in doživetij. Nekaj si jih štejem za osebne zmage, nekaj se jih je nabralo zaradi najinega bloga in YouTube kanala, za preostale pa so krivi moji najbližji, ki skrbijo, da dnevi niso nikoli dolgočasni. :) Izpolnila sem tudi nekaj svojih novoletnih zaobljub, pri nekaterih pa se je tako kot vsako leto do sedaj zalomilo. Pa nič zato. V novo leto kljub temu odhajam z nasmehom na obrazu (kako pa drugače :D), pripravljena, da začnem pisati novo poglavje v svojem življenju.
Leto 2017 pripravi se. Jaz sem že v nizkem štartu. ;)

4 komentarji:

 1. Srečno 2017, punci :)

  Sta pa res ogromno napredovali! Predvsem na YT kanalu se vidi, kakšni super osebi sta, zabavni, veseli in srečni. To potrjuje tudi številka naročnikov, všečkov in sami pozitivni komentarji. Poleg tega imata voljo za nadaljevanje (ki sem jo jaz v zvezi z YT izgubila, zato sem s tem tudi končala, haha), inovativne ideje, hkrati pa ne smem pozabiti na to, da imata velik smisel za humor (ne štejem več, kolikokrat sem napenjala mišice zaradi smeha, hihi).

  Ostanita še naprej taki faci raci, razveseljujta nas še naprej in pa upam, ampak res upam, da kdaj naredimo kakšen collab in da me prideta obiskati v prelepo Štajersko <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Valentina, ravno ti si bila prva, ki si podprla najin blog! <3 Hvala za vse besede, komentarje, všečke, deljenja, oglede! Se trudiva, po drugi strani pa to pride kar samo od sebe, ti še najbolj veš, da kar je možno videti v videih, je najina realnost, ker naju poznaš tudi osebno. :)) Sva ful veseli, da še vedno z veseljem spremljaš najine dogodivščine in seveda tudi to, da te vedno znova nasmejiva. :D

   Jaa, to bo treba realizirati. ;) Radi te imava, Valka. <3

   Izbriši
 2. Čestitam za drugo leto obstoja. In vama želim vse dobro v prihajajočem letu. Luštni sta, tale naslovna ilustracija je pa čarobna.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala! <3 Tudi tebi želiva vse najlepše v novem letu, naj se uresniči vse, kar se v predhodnem ni. :) Res je, Sara obvlada!

   Izbriši

Thank you for taking your time to comment on our posts, we love to read them and answer back. <3