torek, 03. januar 2017

Mojstrici planiranja o BusyBee

Živjo! :D
Kot že veste - letos prvič v življenju uporabljam rokovnik, kar pomeni, da sem postala prava mojstrica v prepoznavanju tega, kaj potrebujem, kaj želim, da rokovnik vsebuje in kaj me morda moti. Seveda se ne morem primerjati s Tamaro, ki jo rokovniki spremljajo že precej dlje, pa vendar. :P
BusyBee rokovnik je namenjem osebam, ki svoje življenje rade načrtujejo do potankosti, saj vsebuje ogromno "rubrik" - od menstrualnega koledarčka, idej za darila, varčevalnega načrta, pa do ciljev, beležk, prostora za zapisovanje receptov, tabelo konfekcijskih številk - in še mnogo več. 
Poudariti je treba, da vsebuje res ogromno prostora za zapisovanje in vključevanje vseh elementov okraševanja, nalepk, washi trakov ... A ne, Tamara? ;) Ima tudi priložene nalepke za bolj pregledno organizacijo ter na zadnji platnici žepek za dodatne lističe, kuverte ipd.
Pomembna lastnost rokovnika je zagotovo ta, da ima trde platnice, močno elastiko in ojačano kovinsko spiralo, saj bi v nasprotnem primeru vse skupaj lahko zelo hitro razpadlo, ker je rokovnik res obširen.
Vsebuje tedenske vertikalne koledarje, za vsak mesec posebej (okej, to je logično :P), do decembra 2017, tako da je še vedno zelo aktualen (izbirate lahko med tremi različnimi platnicami - Ali, Neža in Eva), če si ga želite kupiti in leto 2017 začeti tako organizirano kot jaz. :D
Zadeva, ki bi jo bilo treba izboljšati, je edino ta, da je rokovnik zelo velik, zato zasede precej prostora v torbici in je transport nekoliko otežen. 

Bi si BusyBee kupila? Z največjim veseljem in navdušenjem, če bi imela svoje gospodinjstvo, redno službo, otroke ter polno ostalih opravkov. Zaenkrat nimam še ničesar od naštetega, zato je rokovnik zame bistveno preobširen, nisem tako zaposlena oseba, da bi potrebovala toliko prostora za načrtovanje vseh aktivnosti, zato v trenutnem življenjskem obdobju ostajam zvesta svoji prvi izbiri rokovnika. :) 

Barbi želiva še veliko nadaljnjih uspehov in se ji najlepše zahvaljujeva za poslana rokovnika, uspeli sva jo spoznati tudi osebno (in Matica :P), je super simpatična punca, ki je v svojo idejo vložila veliko truda in tako tudi uspela. Srečno! :)

0 komentarji:

Objavite komentar

Thank you for taking your time to comment on our posts, we love to read them and answer back. <3