četrtek, 05. januar 2017

Topel objem

Hej!
Misliva, da se lahko brez težav strinjamo, da so objemi nekaj najlepšega in najbolj prijetnega. Še posebej, če so to objemi od ljudi, ki jih imamo najraje. Takrat se nam zazdi, da vse težave sveta vsaj za trenutek izginejo.
Včasih pa za premagovanje stresa, napornih dni, slabega počutja, mrzlih juter potrebujemo še topel objem od znotraj, pri čemer nam vedno pomaga skodelica dobrega čaja.
Verjetno nama ni treba poudarjati, da so čajne mešanice brez filtrirnih vrečk po navadi veliko bolj kvalitetne in bolj polnega okusa ter brez umetnih ojačevalcev arome. Takšni so tudi čaji znamke Chaya Okus miru. V njihovi spletni trgovinici lahko najdeš črne, zelenjavne in ayurvedske čaje, matcha čaj in tudi konopljin čaj iz slovenske konoplje. Dodaten plus si trgovinica zasluži, ker imajo njihovi čaji biološki certifikat.

"Če želiš, da bi se ti želja uresničila, ujemi metulja in mu zašepetaj željo. Metulj bo željo na krilih ponesel k velikemu duhu. S tem, ko metulju vrneš svobodo, izkažeš spoštovanje ravnovesju narave in veliki duh ti bo v zahvalo željo uresničil."
Najino zadnje druženje je potekalo ob preizkušanju štirih čajnih mešanic, in sicer: Veliko veselje, Pesem Metuljev, Sveža pomlad in Utrip gora. Izbrali sva dva favorita, in sicer PESEM METULJEV - zelena meta, cimetove palčke, hibiskus, sladki koren, ingver, komarček, pomarančni olupki, klinčki, kamilica, roza poper, kardamom (Tamara) ter SVEŽA POMLAD - jabolko, cimetove palčke, hibiskus, robidni listi, ingver, melisa, sladki koren, pomarančni olupki, komarček, kamilica, klinčki, črni poper, kardamom, šentjanževka in cvetovi hmelja (Natalija).
Tudi manjša pakiranja imajo zelo dober sistem zapiranja, ki prepreči, da bi čaj izgubil aromo.
Čajna mešanica Veliko veselje je super za vse bodoče mamice (ne, nisva nosečki :D) in vse, ki jim včasih ponagajajo želodčne težave (ja, tukaj pa se najdeva :D), saj vsebuje zelišča kot so komarček, janež, kumina in melisa, ki blagodejno vplivajo na tvoje počutje.
Kaj še čakaš? Hitro po svoj objem v skodelici. ;)

0 komentarji:

Objavite komentar

Thank you for taking your time to comment on our posts, we love to read them and answer back. <3