sreda, 04. julij 2018

TOP 3 nasveti za popoln poletni piknik

Živjo!
Vreme preteklih 14 dni morda ni ravno najbolj poletno, ampak mi se ne damo in vztrajamo pri preživljanju prostega časa v naravi, kar pomeni, da tudi pikniki ostajajo v programu. :)

Vsak si piknik predstavlja in organizira po svoje, in vsak piknik ima svoj čar.
Poletni družinski pikniki bi bili skoraj dolgočasni, če nas že med prihodom do sorodnikov ne bi pozdravil vonj po sveže pečenih čevapčičih.

Piknik s sodelavci bi lahko bil preveč "služben", če ga ne bi razbremenili z zabavnimi igrami.

Piknik s prijateljicami pa se seveda ni zgodil, če vmes ni nastalo še nekaj simpatičnih fotografij. 
Najina definicija popolnega piknika

Za naju je popoln piknik tisti, ki ga preživiš v družbi svojih najljubših oseb.
Takrat namreč ni pomembno, kakšno je zunaj vreme, kaj je na mizi in kaj imamo oblečeno. Pomembno je samo to, da si obkrožen z ljudmi, ki jih imaš rad, in da ta čas druženja maksimalno izkoristiš.

Še nekaj nasvetov, da se na pikniku lahko popolnoma sprostiš in uživaš s prijatelji:

1. Čim manj kompliciraj! Tako pri iskanju lokacije, izbiranju oblačil in pripravi hrane. Še posebej pri pripravi hrane.
2. Pri izbiri prigrizkov in drugih jedi glej predvsem na to, da dobro prenesejo vročino in da ne pripravljaš jedi, ki jih ješ samo ti.

3. Ne pretiravaj. Ne pripravljaj preveč hrane, ne kupuj preveč plastičnega pribora in kozarčkov (ali pa le teh sploh ne kupuj, glej št. 4 za nov nasvet), in če piknik pripravljaš stran od doma, nikar s seboj ne nosi 350 rekvizitov. Nekdo bo to vse moral prinesti in nato še odnesti.

4. Ena izmed simpatičnih rešitev, kako se izogneš preveliki količini plastike in druge embalaže na piknik je izdelek podjetja Skaza, in sicer Pick&Go set plastičnih skled, pribora, kozarcev, stojala za kozarce, krožnikov in cedila.

Stvar, ki je nama pri setu najbolj všeč - vse posode se zlagajo ena na drugo, potem pa se jih spne skupaj s trakom in zadeva je popolnoma enostavna za prenašanje. To pomeni, da ti ni treba iti desetkrat v avto in nazaj, iskat vse jedi.
Glede na to, da sami skušava čimbolj skrbeti za naše okolje, nama je všeč tudi dejstvo, da ima set oznako EcoBiB, kar pomeni, da so narejeni iz okolju prijaznega materiala na bio osnovi (izdelek je tudi BPA free, brez melamina, lahko se jih čisti v pomivalnem stroju).
5. Razdeli naloge. Olajšaj si delo in ne delaj vsega sam. Še bolj zabavno bo, če ti bodo že pri sami pripravi na pomoč priskočili prijatelji, poleg tega pa tako ne boš cel dan le tekal od ene stvari do druge, in preverjal, če imajo vsi vse, ampak se boš tudi dejansko družil s prijatelji.

Kaj si o popolnem pikniku misli najina prijateljica Ana, in kako smo se me imele na našem malem popoldanskem pikniku, pa v spodnjem vlogu.

Če te zanima še več o izdelkih Skaza, potem klikni TUKAJ.
Najinim dogodivščinam pa lahko slediš še na YouTube kanalu in Instagramu.

Ana, hvala, ker si se pridružila najinemu pikniku. <3

Do naslednjič,
Tamara in Natalija

0 komentarji:

Objavite komentar

Thank you for taking your time to comment on our posts, we love to read them and answer back. <3